Uw nota


In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics wanneer de zorgverzekeraar de behandeling niet of niet volledig vergoedt.

Regel het online!

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

Hebt u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036-2031900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Andere mogelijkheden om contact op te nemen met infomedics vindt u op de contact pagina van Infomedics.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsvoorwaarden Infomedics

In opdracht van ons verstuurt en incasseert Infomedics rekeningen voor de zorg die u hebt gehad. Infomedics voldoet hierbij uiteraard aan alle (privacy) wet- en regelgeving, de regels die van toepassing zijn op ons als zorgaanbieder, als ook aan de regels die vanuit de wet gelden voor Infomedics.